HR Analyseverktøy

Ved bruk av innovativ teknologi hjelper vi bedrifter med å styrke sitt arbeid med å ta optimale beslutninger basert på en unik innsikt og forståelse av mennesker. Vi brenner for at flere mennesker skal oppnå sitt fulle potensial og at bedrifter skal ha riktig fokus når de skal plassere «riktig» medarbeider inn i «riktig» stilling. Riktig forvaltning av den menneskelige kapitalen er essensen til en vellykket organisasjon. og viktigere enn noen gang, om bedrifter skal være med i konkurransen om de beste. Med en intelligent, og riktig kommunikasjonsstyrt menneskelig ledelse, er vår viktigste prioritet å skape en merverdi for enhver organisasjon.

 

Vår prisvinnende skybaserte plattform – GR8PI – THE NEXT GENERATION PEOPLE INTELLIGENCE PLATFORM er den første av sitt slag i verden, full av analyseverktøy på verdier, atferd, personlighet, lederferdigheter, softskills og evner, skreddersydd for et hvert forretningsbehov. Valget mellom 129 dimensjoner gir bedrifter muligheten til å oppnå potensialet, øke prestasjonene og produktiviteten i enhver avdeling, stilling, team eller organisasjon.

Vi tror ikke på at kunder skal tilpasse seg systemer, men på systemer som tilpasser seg kunden.

Det har aldri blitt rekruttert, utviklet eller bevart talenter på denne måten før og vårt system vil bidra til økt vekst. I tillegg har bedriftene begynt å ta ut det beste fra hver medarbeider, og dette skjer gjennom utvikling.